Aksell

Søk

Meny

Meny

Produksjon

Aksell disponerer en av Norges største og mest moderne produksjonsparker. Vi leverer alt innen grafiske løsninger – digitaltrykk, offsettrykk og emballasje/display-produksjon.

I Aksell bryr vi oss om miljøet. Vi er en svanemerket bedrift, og alle trykte produkter fra oss kan merkes med «Miljømerket trykksak».

Grafisk ferdiggjøring

Vi kan hjelpe deg med alt fra de aller enkleste løsningene som stifting og falsing, til mer eksklusive løsninger som reliefftrykk, spotlakk, foliering og preg. Vi har utstyret for å hjelpe deg med å gjøre trykksaken din perfekt!

Magasiner og kataloger

Vi trykker kataloger og magasiner i alle størrelser og formater med høy kvalitet og gode leveringstider. Vi tilbyr alltid den beste løsningen for deg og sikrer lønnsomhet uansett hvor stort eller lite opplag du skal trykke.

Klistremerker og etiketter

Selvklebende etiketter og klistremerker trykkes på det materialet som er best egnet for ditt bruksområde. Her må det tas hensyn til faktorer som underlag, slitasje, vær og vind, kjemikalier og liknende.

Emballasje og produktinnpakking

Vi har erfaring med utforming, trykking og levering av emballasje til alle slags produkter. Vi hjelper deg helt fra idé til ferdig utforming, og sørger for at ditt produkt får en unik innpakning tilpasset din merkevare.

Plakater

Bruk av plakater er en effektiv måte å nå frem med ditt budskap på, enten det er en liten opplysning eller til bruk som dekor. Vi trykker og leverer plakater i et bredt utvalg av materialer og formater, i en rask og rimelig prosess.

Bøker

Vi produserer bøker og hefter i en rekke utforminger: Softcover limfrest eller trådheftet. Softcover med eller uten klaffer, positiv eller negativ formering. Flexibind, et omslag som trykkes på 350 grams silkpapir som lamineres. Hardcover limfrest eller trådheftet. Spiralisert ved at ryggen henger sammen i en spiral.

Prospekter

Vi har lang erfaring med design, utvikling og trykking av prospekter. Hos oss kan du stole på at du får profesjonelt, lekkert og salgsutløsende formidling av ditt boligprosjekt. Prospekter kan være alt fra eksklusive, trykte eksemplarer til nettbaserte PDF-er med mulighet for utskrift.

Notatblokker

Få en notatblokk med din egen logo. Vi trykker notatblokker i små og store volum og i mange forskjellige størrelser og format. Du kan velge notatblokk som er spiralheftet, limfrest eller med avrundede hjørner.

Visittkort

Vi trykker visittkort for små og store bedrifter av høy kvalitet – til en fornuftig pris. Fra det enkle til det mer eksklusive. Velg mellom et standard visittkort eller med et spesialtilpasset design. Vi leverer visittkort i mange papirkvaliteter og i alle størrelser.

Brosjyre og hefter

Vi hjelper deg med brosjyrer, foldere og flyere i mange ulike størrelser og formater. Mens et hefte er en enkel trykksak, gjerne med en stift i ryggen, er en folder et ark som er foldet en eller flere ganger. En flyer er gjerne et litt mindre format med tydelig budskap for rask distribusjon.

Brevark og konvolutter

Sett ditt preg på utsendelser med påtrykket logo, design og kontaktinformasjon. Brevark og konvolutter med eget design gir et profesjonelt uttrykk av virksomheten din. Vi tilbyr et bredt sortiment innen konvolutter, fra de helt enkle standardtypene til de mer eksklusive. Ingen krav til minsteantall.

Samarbeide?

Ta kontakt med en av oss, så tar vi en prat.

Skal vi ta en prat?
Fyll ut skjemaet så hører du snarlig fra oss.

* Vi bruker kun opplysningene til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen. 

Vi skreddersyr løsninger og tjenester til den enkelte bedrifts behov. Vi er til stede der dere er.

Klikk på de grønne firkantene for kontaktinfo

 
 

Hils på våre team!