Aksell

Søk

Meny

Meny

Logistikk­løsninger

I Aksell leverer vi logistikkløsninger som er skreddersydd bedriftens behov – tilpasset både den digitale og fysiske hverdagen.

Vi sørger for reklameutsendelser, og pakker og adresserer bladene dine for post. Våre team sørger for sikker transport og presis levering året rundt.

Portooptimalisering

I Norden har det blitt flere tilbydere innen porto og distribusjon. Vår jobb er å ha oversikt over deres forskjellige betingelser og finne den beste løsningen for deg som utgiver. Vi har lang erfaring og den rette programvaren for å adressere og sende ut dine trykksaker med hvem du måtte ønske.

Distribusjon

Vi pakker og adresserer bladene dine for post, og leverer daglig til våre distributører i inn og utland. Vi sørger for henting og levering etter dine ønsker og har plassering i direkte tilknytning til produksjonsavdelinger som sikrer effektive løsninger og raske leveringer.

Digital / Giroprint

Vi har avansert programvare for behandling av variable data. Vi printer opp til A3 med mange ulike variabler. Giro med individuell KID er det mest vanlige

Konvoluttering

Konvoluttering er prosessen der man legger et eller flere medier i konvolutter for utsendelse. Våre maskinene kan stikke inn opptil 6 vedlegg + ytterkonvolutt. Vi produserer alle formater mellom C4 og E6/5 (DL). Vi kan også adressere rett på konvolutt eller laserprinte brev og giroer med variabel data for vinduskonvolutt.

Lager

Med over 8.000 kvadratmeter bygningsmasse disponerer vi flere tusen pallereoler og hyllemeter med lagringsplass i egne hus. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til rett tid, og at du får samlet alle varene dine på ett og samme sted.

 

Pakking

Vi har 9 plastpakkelinjer som kan produsere i formatene A6 til A3 med opptil 6 bilag. Flere av våre linjer har mulighet for selektiv pakking av bilag og magasiner til dine abonnenter.

Eskepakking

Vår automatiske eskepakkemaskin har en kapasitet på 1500 esker i timen. Vi kan pakke 12 forskjellige elementer i eskene. Maskinen kan behandle esker ned til 2 cm i høyden.

Samarbeide?

Ta kontakt med en av oss, så tar vi en prat.

Skal vi ta en prat?
Fyll ut skjemaet så hører du snarlig fra oss.

* Vi bruker kun opplysningene til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen. 

Vi skreddersyr løsninger og tjenester til den enkelte bedrifts behov. Vi er til stede der dere er.

Klikk på de grønne firkantene for kontaktinfo

 
 

Hils på våre team!