Aksell

Søk

Meny

Meny

Messe­stand,
dekor og skilt

Aksell er totalleverandør av messevegger og messeutstyr til eventer, expo og messestands. Vi hjelper deg å lage skreddersydde løsninger som skiller dere fra konkurrentene.

Våre spesialister innen skilt og dekor hjelper bedrifter med å gjøre merkevaren tydelig, og med å skape riktig oppmerksomhet.

Butikk­materiell og butikk­eksponering

Vi leverer det du trenger av butikkmateriell og eksponering til både små og store bedrifter. Vi hjelper deg med alt av salgsfremmende plakater, display, banner, emballasje og gatebukker.

Vegg- og folie­dekor

Foliedekor er en praktisk og kostnadseffektiv løsning for å dekorere dine butikk- eller kontorlokaler. Vi leverer veggdekor og foliedekor tilpasset din merkevare og profil, i alle tenkelige formater.

Vindusfolie

Folie på vindu kan gjerne brukes som et dekorelement for interiør, eller som en flate for markedsføring av din merkevare og profil. I mange tilfeller brukes også folie til å skjerme for innsyn – eksempelvis til møterom, produksjon eller lager. Vindusfolie kan produseres og monteres i alle størrelser og former.

Messemateriell

Skap et inntrykk og bli husket hos dine kunder og samarbeidspartnere med profesjonelle messeløsninger. Vi er totalleverandør av reklame- og profileringsmateriell, og har fokus på løsninger som en enkle å montere, enten om du ønsker mindre moduler eller et skreddersydd messesystem.

Roll-up

Vis frem dine produkter og tjenester ved hjelp av roll-up med eget design. En roll-up settes opp og pakkes ned i løpet av få sekunder, og leveres i en praktisk bag for enkel transport og lagring. Vi leverer roll-ups i ulike størrelser og kvaliteter.

Skilt

Vi tilbyr alt innen innvendig og utvendig skilting, inkludert fasadeskilt, skilt med lys og digitale skilt og skjermløsninger. Vi har løsninger som gjør ditt budskap synlig og tilgjengelig. Velg mellom fleksible standardløsninger eller spesialtilpassede løsninger.

Banner, flagg og beach­flagg

Få frem ditt budskapet ved hjelp av bannere, flagg og beachflagg. Vi leverer bannere i alle størrelser og formater. Alt fra tradisjonelle flagg til de som henger fra stolper og fasader,

Bildekor og bil­foliering

Bildekor og bilfolie er populære og rimelige former for profileringer. Man kan si at bilfolie er det nye visittkortet. Vi fikser alt fra små logoer og mestermerker, til del- og helfoliering av ditt kjøretøy.

Storformat

Med bilder og plakater i store størrelser sikrer du at tekst og foto virkelig kommer til sin rett, og unngår at motivet deles opp på flere flater. Vi kan fikse trykk på plakat, bannere, skilt og veggbilder i store størrelser fra 1 meter og oppover.

Samarbeide?

Ta kontakt med en av oss, så tar vi en prat.

Skal vi ta en prat?
Fyll ut skjemaet så hører du snarlig fra oss.

* Vi bruker kun opplysningene til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen. 

Vi skreddersyr løsninger og tjenester til den enkelte bedrifts behov. Vi er til stede der dere er.

Klikk på de grønne firkantene for kontaktinfo

 
 

Hils på våre team!