Aksell

Søk

Meny

Meny

Rådgivning,
design og markedsføring

Våre dyktige designere hjelper dere å bli tydelig og tiltalende, og vi gjør produkter og tjenester enklere, både å bruke og forstå.

Ved å kombinere innsikt og kreativitet med digitale løsninger, bistår vi med effektiv og treffsikker markedsføring som gjør bedrifter synlige og attraktive.

Visuell identitet og logodesign

En visuell identitet er en verktøykasse med elementer og retningslinjer som sikrer selskapet et enhetlig uttrykk på tvers av flater og kanaler. Vi kan bygge en identitet eller en profil rundt en eksisterende merkevare, eller designe en ny en ny logo og profil for deg.

 

Nettside og webdesign

Nettsiden er ofte selve kjernen i bedriftens digitale tilstedeværelse. Webdesign er derfor noe noe av det viktigste innen digital markedsføring. Mens brukeropplevelse (UX) går på hvordan sikre en optimal brukeropplevelse, handler brukergrensesnittet (UI) om design av oppsett, og alle synlige og interaktive elementer.

 

Merkevare­bygging

Merkevarebygging handler om å strategisk skape, posisjonere, opprettholde og videreutvikle en merkevare. Formålet er å skape gode assosiasjoner og økt kjennskapen til merkevaren slik at nettopp ditt produkt blir valgt.

Annonsering og sosiale medier

Annonsering på sosiale plattformer som Facebook, Instagram og Snapchat er en kostnadseffektiv måte å nå din målgruppe på. Vi har god erfaring med drift av sosiale medier for våre kunder, og hjelper deg gjerne med å skape og publisere innhold, og å legge en strategi for bruken av dine SOME-kanaler.

Strategisk rådgivning

Bak gode resultater ligger det en gjennomtenkt og gjennomførbar strategi. Vi bistår både med innsikt, råd og veiledning til hvordan dere kan oppnå vekst og verdiutvikling for å nå målene som er satt.

Søkemotor­optimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) går ut på å oppnå bedre synlighet i søkemotorene. SEO handler om å legge til rette for at nettsiden skal bli synlig i organisk (ikke-betalt) søk ved å tilby godt og relevant innhold for brukerne.

Kommunikasjons­strategi

En kommunikasjonsstrategi er en overordnet plan for hva bedriften ønsker å oppnå, hvilke budskap som skal formidles, og med hvilken identitet, tone og stil.

Grafisk design

Grafisk design handler om gode kombinasjoner. Bilder, farger, fonter og andre visuelle elementer brukes som virkemiddel for å oppnå tydelig kommunikasjon. Vi utfordrer din eksisterende designmanual, eller utvikler en ny visuell identitet, som et grunnlag for å få til dette best mulig.

 

Søkemotor­markedsføring

Søkemotormarkedsføring (SEM) er en effektiv strategi for bedrifter som ønsker å bli mer synlig på nett. SEM gir relevant og målrettet trafikk til bedriftens nettside ved hjelp av annonser på de store søkemotorene, som blant annet Google.

Nettbutikk

De viktigste funksjonene for en nettbutikk er salg, kunder og god opplevelse. Gjennom funksjonelt design, godt innhold og brukervennlige løsninger legger vi til rette for at kundene dine enkelt skal kunne manøvrere seg gjennom valgene, og få lyst til å kjøpe produktene.

Markedsplan

En markedsplan er en oversikt over markedstiltak eller aktiviteter som skal foregå over en gitt periode. En god markedsplan inneholder blant annet realistiske mål (KPI), budsjetter og kostnadsrammer, plan for innholdsproduksjon, kanalvalg, budskap og ansvarsfordeling.

Kampanjeside

Nøkkelen til suksess med digitale kampanjer og annonser er ofte en god og salgsutløsende landingsside. Med en godt utformet kampanjeside vil du øke antall salg og henvendelser, og få et konkurransefortrinn på dine viktigste produkter og tjenester.

 

Markedsføring

Markedsføring omfatter de aktiviteter og prosesser som inngår i arbeidet med å planlegge, produsere og formidle innhold med verdi for kundene dine. Markedsføring forbindes ofte med reklame, men begrepet innebærer alt man foretar seg for å bringe frem et budskap, et produkt eller en merkevare.

Tekst­produksjon

Gode tekster er en viktig del av markedsføringen. En god tekst skaper tillit, er salgsutløsende og samtidig merkevarebyggende. En tekst skal ikke bare være korrekt, men også konsekvent, tydelig og lett å lese. I tillegg til å forfatte hjelper vi deg med korrekturlesing og språkvask.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev eller e-postmarkedsføring er et effektivt virkemiddel for å nå ut med et spisset budskap til dine målgrupper. Ved bruk av nyhetsbrev kan du nå ut med engasjerende innhold og gode tilbud – samtidig som du bygger lojalitet hos dine kunder og samarbeidspartnere.

Universell utforming

Nettsider, skilting og annen kommunikasjon skal være tilgjengelig for alle, uavhenging av bakgrunn, kunnskap og funksjonsevne. Kravene om universell utforming (UU) og brukervennlighet setter føringer for bildebruk, navigasjon, farger, kontrast, lenking og innbygging av video.

Kommunikasjons­rådgivning

Vi hjelper deg med alt innen kommunikasjon, og gir deg gjerne råd om hvordan du best kan formidle bedriftens budskap både intern og eksternt. Sammen med deg legger kartlegger vi hvilke kanaler og medier budskapet best kommer frem i.

Konsept­utvikling

Konseptutvikling handler om å bygge på en tydelig idé for videreutvikling og forvalting av en sterk merkevare. Vi hjelper deg med utvikling av idé og konsept, og utarbeider den strategiske planen for å få merkevaren din tydelig frem i god markedsføring.

Film- og innholdsproduksjon

Filmproduksjon for oss innebærer alt fra små filmsnutter til større produksjoner. Vi er opptatt av å finne de gode historiene, og formidle budskapet så ekte og relevant som mulig, slik at målgruppen sitter igjen med riktig inntrykk. Vi gjør alt fra planlegging til redigering.

Google Bedriftsprofil

Bli synlig for dem som søker etter dine varer og tjenester med en gratis bedriftsprofil på Google. Med en Bedriftsprofil kan du selv ta kontroll over hvordan bedriften fremstår i søkeresultatet på Google.

Presentasjons­teknikk

God presentasjonsteknikk og effektiv kommunikasjon er essensielt for å kunne formidle et budskap på en god måte. Vi tilbyr coaching og opplæring av effektive teknikker slik at du er best mulig rustet til å formidle budskapet ditt for andre.

Samarbeide?

Ta kontakt med en av oss, så tar vi en prat.

Skal vi ta en prat?
Fyll ut skjemaet så hører du snarlig fra oss.

* Vi bruker kun opplysningene til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen. 

Vi skreddersyr løsninger og tjenester til den enkelte bedrifts behov. Vi er til stede der dere er.

Klikk på de grønne firkantene for kontaktinfo

 
 

Hils på våre team!