Aksell

Vi er Aksell

Vi er designere, markedsførere, grafikere, UX-designere, teknologer, utviklere, kunderådgivere, prosjektkoordinatorer og produksjons­medarbeidere.

Vi har et stort engasjement for kundene våre, og vi er etterrettelig i alt vi gjør.

Vi skreddersyr løsninger og tjenester etter kundenes behov.

Vår historie

Møt Aksellera­torene

Fordelt på lokasjoner langs kysten i Sør-Norge jobber over 400 dyktige medarbeider som viser faglige lidenskap, stolthet og handlekraft gjennom alt vi gjør.

Våre verdier

Fordelt på mange lokasjoner langs kysten i Sør-Norge jobber våre dyktige medarbeider som viser vår faglige lidenskap, stolthet og handlekraft gjennom alt vi gjør.

Engasjert

Faglig lidenskap er kjennetegnet vårt. Vi bryr oss og strekker oss langt for å gi det lille ekstra som skal til. Vi er levende opptatt av at medarbeiderne og kundene våre skal oppleve ektefølt engasjement.

Etterrettelig

Våre medarbeidere og kunder skal kunne stole på oss. Vi overholder lover og regler, vi lever opp til forventningene som stilles til oss og er foregangsfigurer for resten av bransjen. Vi sikrer at kunden føler seg prioritert, oppdatert og ivaretatt.

Kreativ

Vi jobber i et selskap som tenker kreativt i alle prosesser, og i alle ledd av leveransen. Oppdraget vårt er å finne de beste løsningene for kundene våre ved hjelp av god rådgivning, uavhengig av hvilken rolle du har i Aksell.