Aksell

Mowi

For sjømatkonsernet Mowi ASA har vi siden 2018 levert et stort spekter av grafiske tjenester. Oppdragene inkluderer kunderådgiving, design, illustrasjon- og infografikkoppdrag.

De siste årene har vi levert design av rapporter, informasjonskampanjer, PPT-presentasjoner, digitalannonsering og markeds- og messemateriell. Aksell håndterer også alt av trykk, adresseringer og distribusjon verden over.

Årsrapport

Aksell har de siste årene hatt ansvar for design og produksjon av årsrapporten for Mowi. Denne rapporten er på ca 300 sider, inkludert en bærekraftsrapport. Oppdraget innebærer ide, grafisk design og produksjon. Vi har ansvar for design og grafisk produksjon, og påse at Mowi sin visuelle profil blir ivaretatt. Årsrapporten er levert både i trykket og digital PDF-versjon. Nytt for 2021 er også en tagget versjon til børs vedrørende ESEF-regulativet.

Årsrapporten vant gull i Farmandprisen i 2018 og 2019 for beste årsrapport for børsnoterte selskaper, samt sølv i 2020. I 2021 gikk Mowi igjen til topps i kåringen.