Aksell

Bloggposter om Samfunnsengasjement

Bilde av miljøfyrtårnplakett_FOTOKREDIT: MILJØFYRTÅRN

Et ønske om å være bransjens fyrtårn

Aksell fikk sin første Miljøfyrtårn-sertifisering tilbake i 2014. Dette skjedde på vår avdeling i Kristiansand, og siden da har vi kunnet feire at også våre avdelinger i Oslo og Aurskog har blitt sertifiserte. I 2022 var vi flere bedrifter som ble til ett, noe som har ført til at vi har vokst betraktelig.

En ung dame holder en pappboks med ulike bærekraftsmål på. Mål nr. 12: ansvarlig forbruk og produksjon er vendt mot kamera.

Foran for et mer bærekraftig fokus

I Aksell ønsker vi å bidra til et mer bærekraftig fokus. Som en av bransjens største aktører har vi et ansvar for å gå foran, og gjennom våre egne retningslinjer for miljø- og samfunnsansvar har vi et tydelig forhold til hvordan selskapet og vi som ansatte skal ta ansvar for vårt fotavtrykk. Vi tror bestemt at våre handlinger kan være med på å utgjøre en forskjell. Derfor jobber vi målrettet med både mennesker, miljø og tar samfunnsansvar.

En smilende mann i et produksjonslokale. Mannen har på blå t-skjorte og har hodetelefoner rundt halsen mens han arbeider.

Fra Burma til Aurskog

Den store Aksell-familien er sammensatt av om lag 400 personer, alle med ulik kompetanse, etnisk bakgrunn og alder. Det er folkene våre som gjør at vi kan vise til en unik allsidighet i tjenesteområder, og god arbeidskultur.