Aksell

bloggen

5. september arrangerte vi vårt aller første Aksellfrokost. Kontoret i Oslo ble fylt med deilig frokost og fine folk som alle var nysgjerrig på verktøyet vårt for parallellpublisering, mPublish.

Hvordan gjøre publikasjoner tilgjengelig på tvers av flere flater?

Tema for den første Aksellfrokosten var trender innen papirmediet og hvordan publikasjoner kan gjøres tilgjengelig på tvers av flere flater. I Aksell har vi et egenutviklet publiseringsverktøy der innhold kan tilrettelegges for publisering på nett, papir, og andre ønskelige kanaler i en som samme operasjon.

Verktøyet, mPublish, er et komplett publiseringssystem som er levedyktig over tid da fundamentet er basert på en detaljert og tidløs innholdsstruktur. For deg som utgiver betyr dette at om du ønsker å gjøre endringer så vil det enkelt kunne gjøres – også tilbake i tid. Innholdsarkivet er omfattende og har en god søkefunksjonalitet slik at man kan søke etter innhold på tvers av utgivelser. Den digitale publiseringen er så klart responsivt og ivaretar alle krav om universell utforming. I tillegg kan man få verdifull webstatistikk som blant annet besøkstall og hvilket innhold som blir lest.

Det er flere av våre kunder som bruker mPublish til sin publisering, blant annet Den norske tannlegeforening, Den norske legeforening og Finansklagenemnda.

 

Les også: I over 30 år har Den norske legeforening og Aksell hatt et godt samarbeid rundt Tidsskriftet.