Aksell

Digital publisering på tvers av medier med mPublish. Vi tilbyr parallellpublisering gjennom publiseringsverktøyet mPublish. Automatiser og tilrettelegg publiseringen for både nett og papir – helt eller delvis.

Kort fortalt er mPublish en plattform for parallellpublisering. Det vil si at systemet lar deg publisere innhold på tvers av ulike kanaler og formater. Hvis vi skal bruke enda litt flere ord kan vi beskrive det som en modulbasert plattform som effektiviserer publisering i flere medier, også kalt cross media. Uansett hvordan vi beskriver det, er det ikke tvil om at mPublish gjør oppgaven å publisere på nett og digitalt mye enklere for deg som kunde.

Dynamiske løsninger for publisering og effektiv sideombrekking

Siden løsningen er modulbasert, gir den effektiv sideombrekking og brekking av innhold, samtidig som den har dynamiske løsninger for digitale kanaler – enten vi snakker om hele eller deler av den trykte teksten. I tillegg kan systemet kobles til andre moduler for publisering av stillingsannonser, redigeringsmodu, nyhetsmodul, med mer.

Medieuavhengig database

mPublish baserer seg på xml og gir således en medieuavhengig database som er forberedt på fremtidens publiseringsbehov.

 

Samarbeide?

Skal vi ta en prat?

Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

En kvinne med briller sitter ved arbeidsplassen sin og smiler. Bildet er tatt gjennom et plexiglass og i bakgrunnen ses andre som også sitter ved sine arbeidsplasser.

* Vi bruker kun e-posten din til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen.