Aksell

Vi tilbyr alt innen innvendig og utvendig skilting, inkludert fasadeskilt, skilt med lys og digitale skilt og skjermløsninger.

Vi har løsninger som gjør ditt budskap synlig og tilgjengelig. Velg mellom fleksible standardløsninger eller spesialtilpassede løsninger.

Utvendig skilting og fasadeskilt

Vi er en av bransjens største aktører innen utvendig skilting og fasadeskilt, og har et svært erfarent team med dyktige rådgivere som hjelper deg med alt fra planlegging til montering.

Fasadeskiltet representerer på mange måter din bedrift utad, og det skal ikke stå på tilfeldigheter når det gjelder utførelse.

Stort eller lite, med eller uten lys, rimelig eller eksklusivt materialvalg – Vi finner den beste løsningen sammen med deg!

Skilt med lys

Skilt med lys er en svært dekorativ og stilfull måte å presentere din merkevare på, enten det er innendørs eller utendørs. Her sørger du for å være synlig hele døgnet, uansett årstid. Det er flere faktorer å ta hensyn til når man skal produsere skilt med lys.

Skal skiltet lyse innover, utover eller til siden? Eller kanskje du ønsker en glødende effekt ved bruk av LED?

Uansett utforming, materiale og lyssetting – Våre eksperter hjelper deg hele veien fra idé til ferdig montert lysskilt.

Innvendig skilt

Innvendige skilt sørger for at kunder, gjester og ansatte finner det de leter etter. Det er i tillegg et godt merkevarebyggende redskap for profil og identitet. Innvendig skilt er et stilfullt og viktig element i din bedrifts interiør, og bidrar til en profesjonell helhet.

Vi er bransjens mest erfarne leverandør av skilt, og leverer i alle størrelser og materialer.

Digitale skilt og skjermløsninger

Med digitale skilt og skjermer får du muligheten til å tilpasse budskapet ditt etter eget ønske, samtidig som det gir en brukeropplevelse på et høyt nivå. På mange måter er løsningen med infoskjermer på god vei til å erstatte de mer tradisjonelle trykte flatene. Digitale skilt og skjermer skaper et større engasjement hos forbrukeren, og mulighetene for innhold er uendelige.

Med vår fagkompetanse hjelper vi deg med alt fra det tekniske, til engasjerende innhold.

  • Digital skilting
  • Innendørs og utendørs bruk
  • Digitale infoskjermer
  • Enkel publisering av innhold
  • Moderne kommunikasjon

Relaterte tjenester

Samarbeide?

Skal vi ta en prat?

Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

En kvinne med briller sitter ved arbeidsplassen sin og smiler. Bildet er tatt gjennom et plexiglass og i bakgrunnen ses andre som også sitter ved sine arbeidsplasser.

* Vi bruker kun e-posten din til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen.