Aksell

Deloitte

Da Kristiansandkontoret til Deloitte skulle flytte inn i nytt bygg og nye lokaler høsten 2022, trengte de hjelp til både innvendig og utvendig skilting av bygg og lokaler.

Deloitte en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. Da Kristiansandkontoret skulle flytte inn i nytt bygg i Markensgate 32, høsten 2022, trengte de hjelp til både innvendig og utvendig skilting og dekor av bygg og lokaler. Oppdraget innebar skiltløsninger på fasade, inngangsparti, kontorer, kjøkken, møterom og toaletter.

Deloitte er et selskap som finnes i 150 land, og det var derfor viktig for kunden at det løsningen var gjenkjennbar i deres profil. Samtidig ønsket det at dekoren skulle være i tråd med interiør og materialer i lokalet.

Utvendig har Deloitte fått et sort fasadeskilt med LED-belysning som er godt synlig også på kveldstid. Innvendig har de fått flere bakbelyste logoskilt i, disse i sort og messing. Vi utarbeidet en egen cloud på glassveggene, som er spesiallaget for å matche grønnfargen på veggene. Glassveggene er i tillegg dekorert med foliekuttet logo og navn på møterommene i messingfolie, samt hvite TEK17-striper med elementer av Deloitte fingeravtrykk. Veiviserne til toalettene er laget i vannskjært messing.

Skal vi ta en prat?

Bilde av Jonn Rune Einstabland

Jonn Rune Einstabland, Salgsrådgiver og prosjektleder

jonnrune@aksell.no