Aksell

Vi produserer bøker og hefter i en rekke utforminger: Softcover limfrest eller trådheftet. Softcover med eller uten klaffer, positiv eller negativ formering. Flexibind, et omslag som trykkes på 350 grams silkpapir som lamineres. Hardcover limfrest eller trådheftet. Spiralisert ved at ryggen henger sammen i en spiral.

I direkte tilknytning til vår produksjonsavdeling har vi et stort apparat stående klart for å sørge for at bøkene behandles, pakkes og distribueres på en trygg og effektiv måte. Vårt pakkeri er tilpasset de fleste oppdrag, uavhengig om du bestiller et stort eller lite opplag.

Vi har ingen krav til minsteopplag!

Trenger du hjelp til å trykke boken din? Vi trykker det antallet bøker du trenger, både på offsetmaskiner og i digitaltrykk.

Ønsker du at boken din skal nå ut til et digitalt publikum? Vi hjelper deg med parallellpublisering, eller om du vil lage en enkeltstående ePub basert på trykkfilene.

Velg mellom ulike innbindingsformer

Vi er opptatt av perfekt ferdiggjøring. Som kunde kan du velge mellom flere ulike omslag og innbindinger på bøkene dine. Vi tilbyr alt fra softcover og myke permer til hardcover og praktbøker med omslag av skinn, tekstil eller høytkvalitetstrykk.

Trygg samarbeidspartner

Våre rådgivere hjelper deg med å ta de riktige valgene for å komme i mål med ditt bokprosjekt. Ta kontakt med oss, så avklarer vi det vi trenger for å kunne gi deg en pris og ferdigstille ditt prosjekt! Er du nysgjerrig på hva prisen er kan du prøve vår omslagskalkulator.

Trykt i Norge

Produksjon ved våre trykkerier, som finnes i Aurskog, i Oslo og Kristiansand, gjør at du kan sette «Trykt i Norge»merket på dine trykksaker. Velg kortreist produksjon av materiell i store og små formater og bidra til å beholde lokale arbeidsplasser, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Se også oversikt over vårt arbeid med bærekraft, miljø og samfunnsansvar.

Relaterte tjenester

Samarbeide?

Skal vi ta en prat?

Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

En kvinne med briller sitter ved arbeidsplassen sin og smiler. Bildet er tatt gjennom et plexiglass og i bakgrunnen ses andre som også sitter ved sine arbeidsplasser.

* Vi bruker kun e-posten din til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen.