Aksell

En visuell identitet er en verktøykasse med elementer og retningslinjer som sikrer selskapet et enhetlig uttrykk på tvers av flater og kanaler. Vi kan bygge en identitet eller en profil rundt en eksisterende merkevare, eller designe en ny en ny logo og profil for deg.

Med en sterk og tydelig visuell identitet sikrer du deg et klart fortrinn i konkurranse med andre aktører. Ingen ønsker vel å forsvinne i mengden?

Identitetsdesign er en visuell form for merkevarebygging. Farger, fonter og symboler danner en gjenkjennelsesfaktor for din bedrifts personlighet, og bidrar til folks oppfatning av hvem du er.

Våre dedikerte team leverer tjenester innenfor profil- og identitetsdesign. Alt fra strategisk arbeid til design og publisering på tvers av alle flater. Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra til å løfte din merkevare.

Samarbeide?

Skal vi ta en prat?

Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

En kvinne med briller sitter ved arbeidsplassen sin og smiler. Bildet er tatt gjennom et plexiglass og i bakgrunnen ses andre som også sitter ved sine arbeidsplasser.

* Vi bruker kun e-posten din til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen.