Aksell

Vi tilbyr komplette tjenester innen drift, vedlikehold og support av nettsider, databaser og e-postadresser.

Alle nettsider og tekniske systemer krever drift og vedlikehold over tid. Vi tilbyr komplette tjenester innen drift, vedlikehold og support av nettsider, databaser og e-postadresser. Vi hjelper gjerne med den tekniske biten, slik at du kan fokusere på andre ting.

Driftsavtalen

Ved å inngå en driftsavtale hos oss sørger du for at nettstedet ditt alltid er oppdatert og fungerer. Den månedlige avtalen innebærer at vi hele tiden sjekker nettstedet for sikkerhetshull og følger med på eventuell nedetid, slik at vi raskt kan reagere og finne feilen. Dette gir deg som kunde trygghet på at eventuelle problemer vil bli tatt hånd om på en rask og riktig måte.

Fordelene med å velge oss

Fordelen ved å velge drift og vedlikehold hos oss, er du bare har én forhandler å forholde deg til. Hvis nettstedet ditt skulle oppleve problemer, kan vi raskt feilsøke og rette opp i problemet. Dersom du hoster nettstedet hos en annen aktør må vi kontakte disse for å finne ut hvor feilen ligger.

Driftsmeldinger og support

Finn status og kundesupport for våre driftskunder her.

Relaterte tjenester

Samarbeide?

Skal vi ta en prat?

Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

En kvinne med briller sitter ved arbeidsplassen sin og smiler. Bildet er tatt gjennom et plexiglass og i bakgrunnen ses andre som også sitter ved sine arbeidsplasser.

* Vi bruker kun e-posten din til å ta kontakt med deg vedrørende denne henvendelsen.