Aksell

Kongens 45

Da Oksøy Eiendom skulle i gang med et nytt boligprosjekt i Kristiansand sentrum, fikk Aksell i oppdrag å utvikle konsept for prosjektet.

Kristiansands kuleste utleieleiligheter

Gamle Kongensgate skole skulle bli til studentboliger, og med studenter som målgruppe trengtes det en kreativ identitet som kunne presenteres riktig i alle flater.

Først utviklet vi identiteten for prosjektet, inkludert logo, farger, illustrasjonsstil og typografi. Kongens ble deretter utviklet videre med illustrasjoner, som vi i samarbeid med Tiril Valeur illustrerte ved hjelp av gamle sort-hvitt-bilder fra skolens historie. Ut ifra disse illustrasjonene hentet vi fargepaletten i behagelige, men freshe farger. Deretter var en viktig del av jobben å ta den visuelle identiteten ut i alle flater – fra nettside og sosiale medier, til skilt og innvendig dekor i bygget.

Målet med prosjektet var å nå ut til studenter som kunne tenke seg å bo her, og vi fokuserte derfor spesielt på digitale kanaler i den videre markedsføringen – noe som ga utrolig gode resultater.

Vi takker Oksøy Eiendom for  et spennende og gøy oppdrag.