Aksell

KNAS/LINA

For Kristiansand Næringsselskap AS (KNAS) og Lillesand Næringsarealer AS (LINA) har vi laget en ny og oppdatert nettside.

Kristiansand Næringsselskap AS (KNAS) og Lillesand Næringsarealer AS (LINA) utvikler næringseiendom i Agder-regionen. KNAS/LINA kom til oss med et ønske om en ny og oppdatert nettside, som både kunne fungere som en nettside, men også som et presentasjonsverktøy for bedriften. I tillegg måtte den være lett å vedlikeholde og oppdatere.

Etter å ha latt oss inspirere av farger og struktur i kundens årsrapporter, endte vi opp med en moderne nettsideløsning i WordPress. Den nye nettsiden, krsn.no, tar igjen lillafargen som KNAS/LINA ofte bruker, og er både enkel og oversiktlig. Vi har fokusert på å få frem det viktigste med siden, nemlig hvem de er og hva de holder på med. Nettsiden har en oversiktlig struktur, og gir god oversikt over alle eiendommer, pågående og tidligere prosjekter. Vi har laget et enkelt malverk slik at kunden selv kan legge inn og oppdatere nye prosjekter.

Skal vi ta en prat?