Aksell

Follo Ren

Follo Ren er et interkommunalt renovasjonsselskap eid av kommunene Frogn, Nesodden, Nordre Follo og Ås i Akershus. Gjennom årene har Aksell fått bidra på flere spennende jobber.

Kampanjen «Bruk Grønne poser»

Når de skulle innføre de grønne posene for sortering av matavfall, slet Follo Ren med å få folk til å sortere og ikke minst, til å sortere riktig. Aksell fikk gleden av å lage en kampanje for å tydeliggjøre bruken av grønn pose, og kommunisere at sortering av matavfall er enkelt, lettvint og har stor nytteverdi. Kampanjen skulle distribueres ut på ulike kommunikasjonsflater.

Vi var ansvarlig for idé, gjennomføring og totalleveranse av prosjektet. Aksell bidro med organisering og gjennomføring av fotografering, idéutarbeidelse og produksjon av dreiebok. Vi har også vært ansvarlige for grafisk design og tekst, produksjon av ferdig materiell tilpasset trykte og digitale medier, trykk av informasjonsmateriell, storbannere og kinoreklame.

Opplysningerfilmer

For å gjøre publikums hverdag litt enklere har Follo Ren samlet tømmevarsel og adgangsbevis i en app. Aksell har bidratt med produksjon av opplysningsfilmer til lanseringskampanjen. Filmene er optimalisert for ulike sosiale medier og kanaler.

 

Takk så mye for tilliten!