Aksell

Consult Gruppen

I flere år har Consult Gruppen og Aksell hatt et godt samarbeid. Sist ut var moderniseringen av nettsiden deres. Å designe en nettside krever evne til å forstå kundes ønsker og behov, og at man har tydelig og ærlig kommunikasjon. Enda en gang har vi hatt en god reise sammen med Consult Gruppen.

Logo og grafisk profil

Consult Gruppen ble etablert i 2020 og er et resultat av en fusjon mellom flere byggetekniske nisjeforetak på Sørlandet. I forbindelse med fusjonen i 2020 fikk Aksell gleden av å utforme den nye logoen. Vi ble forelagt et logoutkast i gråtoner med ordene Consult og Gruppen på to linjer, separert med en strek. Med dette som utgangspunkt lagde vår designer og prosjektleder Carl dagens logo og grafiske profil. Consult Gruppens logo har nå en stram, rektangulær form som binder elementene sammen. Bokstavene C, G og R ble etablert som forkortelsen CGR, og fungerer også alene som et logosymbol.

 

Design og oppsett av nettside

Vi har stått for design og teknisk oppsett av den nye nettsiden til Consult Gruppen, cgr.no. Etter å ha flyttet inn i nye lokaler benyttet Consult Gruppen en interiørarkitekt til å innrede de nye kontorene. Vår webdesigner Anneroos ble inspirert av interiør og farger da hun laget en ny visuell stil for nettsiden. Den nye hjemmesiden har nå et moderne uttrykk som gjenspeiler CGR og deres lokaler. Nettsiden er enkel, ryddig og lett å navigere. Den setter de besøkendes behov i fokus, hvor relevant informasjon som tjenesteområder og kontaktpersoner er lette å finne. Nettsiden er satt opp og kodet i WordPress, noe som gjør det enkelt for kunden selv å gjøre endringer når det kommer til innhold.

«Samarbeidet var veldig behagelig. Jeg var overrasket over hvor flinke Aksell var til å forstå hva jeg, «mannen i gata» forsøkte å forklare, hva jeg ønsket å endre på. Vi er kjempe fornøyde med å få nøyaktig det vi ønsket oss; En upretensiøs webside, hvor vi har fått lov til å holde det «simple and stupid», innenfor flotte rammer. Jeg er veldig fornøyd med helhetsfølelse av websiden, som gir et ganske mykt, ryddig og profesjonelt inntrykk.»

– Christian Bakke, daglig leder, Consult Gruppen

 

Skilting og foliedekor

De nye lokalene til Consult Gruppen har flere skillevegger i glass. Vi har tatt igjen den visuelle profilen ved å foliere logo og logosymbol på disse glassveggene. Vi har også montert en utfrest logo på flere av veggene innvendig. Utvendig har vi satt opp et fasadeskilt med LED-lys som gir god synlighet også på kveldstid.

 

Markedsførings­materiell

Aksell har også designet og produsert ulike trykksaker som visittkort, klistremerker og notatbøker for Consult Gruppen som står i stil med deres grafiske profil.

 

«Consult Gruppen bruker Aksell, så å si utelukkende, for sin produksjon av markedsføringsmateriell, og har gjort det over lang tid. De har gang på gang vist oss at de er «up for the task», med en utpreget serviceinnstilling.»

– Christian Bakke, daglig leder, Consult Gruppen

Skal vi ta en prat?