Aksell

Ny logo og visuell profil

I forbindelse med sitt 125-årsjubileum ønsket PM Danielsen interiør og kontorutstyr en visuell fornying og et løft i digitale flater. Aksell har hatt gleden av å utforme ny visuell profil og logo for PM Danielsen. Den nye logoen er basert på den tidligere, tradisjonelle logoen – men er blitt modernisert og fornyet. Som del av arbeidet er det utformet egne profilfarger og visuelle elementer som kan benyttes på tvers av fysiske og digitale flater.

Design og utvikling av nettside

Vi har stått for design og teknisk utvikling av den nye nettsiden pmdanielsen.no

På sin nye nettside får nå PM Danielsen vist frem det store produktutvalget sitt, med egne produktkategorier og produktsider. Nettsiden gir PM Danielsen økt synlighet i den digitale jungelen, og ikke minst gjør den det enklere enn noen gang for kunden å melde interesse for produkter og komme i kontakt. Samtidig skal nettsiden formidle helheten, og er kledd i ny visuell drakt som gjør PM Danielsen gjenkjennbar på tvers av flater.

Bildekor

Vi har også fått gleden av å dekorere selskapets firmabiler med profilering og logo. Slik får de økt synlighet ute på veiene!

Foliedekor til kontorlandskap

PM Danielsens kontor i Kristiansand har skillevegger i glass. Vi har dekorert skilleveggene med konturkuttet tekst med ord innen deres fagfelt – interiør og kontorutstyr.

 

Tusen takk for tilliten, PM Danielsen.