Aksell

bloggen

Etter tre år i NOSLEEPTILLBROOKLYN går Joakim Coward-Hanssen (38) til Aksell. Sørlendingen blir nå daglig leder i Aksell Sør.

– Vi har vært på jakt etter en person som innehar både faglig kompetanse og lederegenskaper. Det er med stor entusiasme at vi ønsker Joakim Coward-Hanssen (38) velkommen til oss, sier konsernsjef i Aksell Bjarte J. Hordnes.

Fokus på kulturbygging

Joakim har lang erfaring som leder, og han har samtidig et sterkt fokus på kulturbygging og et tilhørende medarbeiderfokus. Disse egenskapene samsvarer meget godt med verdiene både i Aksell og NOSLEEPTILLBROOKLYN.

– Å få muligheten til å jobbe i Aksell, med deres eiere, ansatte og kunder, er derfor en fantastisk bonus etter tre strålende år i NOSLEEPTILLBROOKLYN, sier Joakim. For min del handler det faktisk om å komme «hjem» igjen, ettersom jeg har jobbet sammen med flere av Akselleratorene tidligere.

Intensjon om økt strategisk samarbeid

Selskapene har allerede i dag samarbeid på flere prosjekter, og miljøene jobber blant annet tett sammen om Palmesus og aktivering av flere av partnerskapene til strandfesten. Dette gode samarbeidet er det selvfølgelig naturlig at vi fortsetter med, og samtidig søke etter andre samarbeidsformer som kommer våre ansatte og kunder til gode.

– Vi har en intensjon om å videreutvikle det strategiske samarbeidet, med mål om å sikre fruktbare løsninger for både kunder og ansatte, sier styreleder i NOSLEEPTILLBROOKLYN, Leif Fosselie

Vi setter fart på fremtidens løsninger

– I Aksell ønsker vi hele tiden å bygge videre, først og fremst ved å forsterke kompetanse og utvide mulighetsrommet. Vi har et uttalt mål som innebærer at vi skal sette fart på fremtidens løsninger, og det er derfor veldig spennende å se nærmere på mulighetene sammen med Joakim og NOSLEEPTILLBROOKLYN, sier Bjarte Hordnes konsernsjef i Aksell.